sunnuntai 13. heinäkuuta 2014

Maaottelu kroppa vs. käynnistäminen, vol 2


Ballongin asennusyritykset: 3
Lopputulos: plusmiinus 0
Lääkitys jatkunut: 2 vrk
Vaikutukset: Yhtä tehokasta kuin nahkahihnan pureskelu.
Yläpään kypsymisaika tähän touhuun: 2 vrk
Alapään kypsymisaika tähän touhuun: ei vielä tiedossa.
Käynnistysmaaottelun väliaikatulos: Kroppani johtaa 3-0.
Sanonnat, joihin on mennyt hermo: 4 kpl.

”Kai muistit ennakkoon kokeilla kotikonsteja? Paljon seksiä, mielellään saunan lauteilla ja niin, että samalla peset hammasharjalla saunan seinää!”
Jos lapsi on muutenkin tuloillaan, uskon, että kotikonsteista voi olla hyötyä. Itse vietin lasketun ajan jälkeiset kaksi viikkoa käymällä aamiaisilla ja lounailla ja istuskelemalla parvekkeella vesimeloniviipaleiden ja kirjan kanssa. Toki olisin tämän sijaan voinut siivota kylppärin lattiaa hammasharjalla ja tehdä kyykkyharjoituksia naapurin kukkapenkissä. Mutta kun tänään olen istunut jalat levälläni tutkimuspöydällä ja lääkäri on kiskonut röörejä auki niin käsin kuin työkaluillakin ja täysin tuloksetta, en oikein usko, että iloinen kyykkyhyppely kotona olisi tehnyt suurempaa vaikutusta.

”Kyllähän se sitten viimeistään käynnistämällä käynnistyy.”
Juu ei muuten välttämättä käynnisty. Itselläni on nyt annettu niin suun kautta kuin alakauttakin lääkitystä kolmatta vuorokautta putkeen. Ainoa tulos on lievä paineen tunne hanurissa. Koska lapset eivät käsittääkseni tule anuksen aalloilta ulos, en näe, että tämä olisi kovin lupaava tilanne.

”Ei niillä ole tapana sinnekään jäädä!”
Anteeksi vain, mutta kyllä on. Jos et usko minua, KVG ja laita hakusanaksi esimerkiksi ”kohtukuolema”.  Sitä tilannetta, että lapsi jää kohtuun eikä synny, on nähty Suomessa aikojen alusta ja nähdään kehitysmaissa edelleen. Luojan kiitos, nyky-Suomessa tehdään sektio jos muu ei auta. Mutta aivan turha tulla kertomaan, että vauvoilla ei olisi tapana jäädä sisätiloihin, koska se ei ole edes mitenkään harvinaista.

”Kyllä sen sitten tietää, kun synnytys on käsillä.”
Paskan marjat. Ei lisättävää.